Mire figyeljen jelentkezéskor?

Az alábbiakban néhány gyakran előforduló kérdésre kaphat választ.

Köszönjük érdeklődését a munka a Balluff GmbH.

 

Milyen módon tudok jelentkezni?

A Balluff lehetőséget biztosít arra, hogy ne csak postai úton, hanem online is jelentkezhessen hozzánk. Előnyben részesítjük az E-mailen keresztül történő jelentkezést, mivel azt sokkal gyorsabban fel tudjuk dolgozni. Természetesen a postai úton beérkező jelentkezést is átvesszük.

Milyen dokumentumokat kell küldenem a jelentkezéshez?

Küldje el friss önéletrajzát és motivációs levelét ".pdf" vagy ".doc" formátumban. Az önéletrajz rövid, lényegre törő legyen! Tartalmazza a fontosabb személyi adatokat, iskolai végzettséget, képzettségeket és az eddig megszerzett szakmai tapasztalatokat. Motivációs levelében fejtse ki, miért szeretne hozzánk jönni, mit vár el a megjelölt pozíciótól. Sokat segít a feldolgozásban, ha az e-mail tárgy sorába beírja a megpályázott munkakör nevét.

Hogyan kezelik az adataimat?

A jelentkezők adatait bizalmasan kezeljük, azokat csak a HR dolgozói és az adott terület vezetője láthatja. A beérkezett jelentkezéseket 1 évig megőrizzük. Amennyiben Ön ezt nem szeretné, kérem jelezze, hogy sikertelen pályázat esetén adatainak törlését kéri.

Hogyan bírálják el a pályázatokat?

A beérkező pályázatokat az illetékes szakmai vezetőkkel értékeljük. A kiválasztott jelölteket behívjuk egy személyes találkozóra. Az interjú során arra törekszünk, hogy megállapítsuk, mennyire alkalmas a jelölt a munkakör ellátására. A beszélgetésen szóba kerülhet a jelölt személyisége, hozzáállása és tapasztalatai. Természetesen a jelöltek kérdéseire is választ adunk. A kiválasztási folyamat második köre a gyakorlati teszt, amely munkakörtől függően 1,5 - 6 órát vehet igénybe. Célunk, hogy kiderüljön, megfelelő partnerek vagyunk-e egymás számára: számunkra Ön-e a legalkalmasabb jelölt, és mi vagyunk-e a megfelelő munkaadó a jelentkező számára.

A kiválasztás eredményéről az interjún részt vett jelölteket tájékoztatjuk akkor is, ha a pályázatuk nem volt sikeres. További tájékoztatásért keressék vállalatunk HR osztályát a +36 88 421 808 telefonszámon.